Innovatie trajecten

Hoe ben jij creatief?

 

Waar zit je natuurlijke kracht in het innovatieproces?

Ben je een verhelderaar, ideëengenerator, ontwikkelaar, uitvoerder, verbinder of een combinatie?
Hoe gaat het innoveren met je groep of team?

Gebruik de Foursight assessment tool om daarachter te komen. Het  is ontworpen om je eigen creatieve denkpatroon te ontrafelen en het creatieve proces tastbaar te maken.

Als gecertificeerde FourSight-trainer kan ik helpen de energiepieken en -lekken in het innovatieproces te ontdekken en helpen om effectieve teams te bouwen. Cappuchino doen?

Mindset, toolset, skillset

 

Foursight ondersteunt de menselijke kant van innovatie.  De methode is ontworpen voor vernieuwers die teams, organisaties en scholen willen helpen bij het bouwen van de mindset, gereedschapset en vaardigheden die creatief denken, probleemoplossend denken in co-creatie ondersteunen.

Ontdek je creatieve kracht

reactie: Walli

"Na een inspirerend gesprek met Nicolette tijdens een borrel hebben wij van Walli besloten om er samen met Nicolette achter te komen wat onze denkprofielen zijn. De resultaten van de test zijn helder en zorgen ervoor dat we nu nog beter snappen welke denkprofielen we hebben en waarom onze samenwerking zo goed werkt, maar ook waar we op moeten letten in ons bedrijf. Het nagesprek met Nicolette was erg prettig en je merkt dat Nicolette en FourSight erg goed bij elkaar passen. Aanrader voor iedereen, zeker ook in het onderwijs!"Het innovatieproces in beeld... klik op de visuals voor de uitleg.

 

Studio:  Het Paleis, Langestraat 148, 9712 MH Groningen,      The Netherlands.      T   +31 6 12327055       e-mail:  nicwever@icloud.com