Workshops en trainingen

Hoe ben jij creatief?

 

Waar zit je natuurlijke kracht in het innovatieproces?

Ben je een verhelderaar, ideëengenerator, ontwikkelaar, uitvoerder, verbinder of een combinatie?
Hoe gaat het innoveren met je groep of team?

Gebruik de Foursight assessment tool om daarachter te komen. Het  is ontworpen om je eigen creatieve denkpatroon te ontrafelen en het creatieve proces tastbaar te maken.

Als gecertificeerde FourSight-trainer kan ik helpen de energiepieken en -lekken in het innovatieproces te ontdekken en visualiseren om effectieve teams te bouwen.

Cappuchino doen?

referentie

reactie: Walli

"Na een inspirerend gesprek met Nicolette tijdens een borrel hebben wij van Walli besloten om er samen met Nicolette achter te komen wat onze denkprofielen zijn. De resultaten van de test zijn helder en zorgen ervoor dat we nu nog beter snappen welke denkprofielen we hebben en waarom onze samenwerking zo goed werkt, maar ook waar we op moeten letten in ons bedrijf. Het nagesprek met Nicolette was erg prettig en je merkt dat Nicolette en FourSight erg goed bij elkaar passen. Aanrader voor iedereen, zeker ook in het onderwijs!" Lennart Koster.

Workshop visueel denken

 

In deze tijden van communicatie-overload is tekenen belangrijker dan ooit.


 

Mensen begrijpen en onthouden complexe informatie veel beter als er een plaatje bij staat. Tekenen kan je zo helpen om je verhaal duidelijk te maken.

 

Jammer genoeg denken veel mensen dat ze niet kunnen tekenen, of dat een tekening altijd heel mooi moet zijn. Maar dat hoeft niet: visualiseren is een middel om beter te communiceren, verbanden te leggen, te begrijpen en te onthouden.

 

In deze workshop ga je leren om een eenvoudige set iconen te maken. Daarmee kun aan de slag om elk verhaal om een effectieve manier te communiceren.

Het mooie is dat iedereen dit kan, met of zonder ervaring …

  • Workshops zijn te boeken als een in-company training met een team van 4-10 mensen; en ook online.

Workshop personal branding

Visualiseren kan je helpen om je doelen tastbaar te maken, waardoor je ze ook gaat halen. Want: Tekenen is Zien en Zien is geloven!

 

In deze workshop ga je jouw onzichtbare doel zichtbaar maken. Je gaat de kracht van je verbeelding inzetten om je toekomstdoelen intuïtief te ontdekken en actief te behalen.

 

Het resultaat van de workshop geeft inzicht in je persoonlijke groei. Met een simpele methode kan je al aan de slag en ga je naar huis met een tastbaar resultaat: dat vormt de springplank naar effectieve verandering.

 

Geen ervaring nodig …

  • Workshops zijn te boeken als een in-company training met een team van 4-10 mensen; en ook online.


Studio:  Het Paleis, Langestraat 148, 9712 MH Groningen,      The Netherlands.      T   +31 6 12327055       e-mail:  nicwever@icloud.com