Workshops en trainingen

Creatieve teams

 

Hoe los jij problemen op?

Kun jij meteen 10 ideeen bedenken, of ga je uitgebreid je opties op een rij zetten.

 

Stel jij veel vragen voor je begint, of duik je er meteen in?

En waarom gaat samenwerken met de één zoveel makkelijker dan met de ander?

 

Als gecertificeerde FourSight-trainer kan ik helpen de energiepieken en -lekken in het innovatieproces te ontdekken en visualiseren om effectieve teams te bouwen.

Cappuchino doen?


referentie

reactie: Walli

"Na een inspirerend gesprek met Nicolette tijdens een borrel hebben wij van Walli besloten om er samen met Nicolette achter te komen wat onze denkprofielen zijn. De resultaten van de test zijn helder en zorgen ervoor dat we nu nog beter snappen waar we goed in zijn en waarom onze samenwerking zo goed werkt, maar ook waar we op moeten letten in ons bedrijf. Het nagesprek was erg prettig: daarin hebben we handvatten gekregen om onze valkuilen mee te overbruggen. Je merkt dat Nicolette en FourSight erg goed bij elkaar passen. Aanrader voor iedereen, zeker ook in het onderwijs!"

~ Lennart Koster.

Workshop visualiseren

 

Visualiseren is een middel om beter te communiceren, verbanden te leggen, te begrijpen en te onthouden, het hoeft niet in een museum.

 

In deze workshop ga je leren om een eenvoudige set iconen te maken. Daarmee kun aan de slag om elk verhaal om een effectieve manier te communiceren.

Voor iedereen, ervaring niet nodig.

  • Workshops zijn te boeken als een in-company training met een team van 4-10 mensen. Ook online.

Workshop personal branding

 

Visualiseren kan je helpen om je persoonlijke waarden tastbaar te maken, die een aanzet vormen naar je 'personal brand'.

In deze workshop ga je met de Golden Cirkel van Simon Sinek aan de slag om jouw What, How en Why te ontdekken en zichtbaar te maken.

Het resultaat van de workshop is jouw set met persoonlijke kernwaarden omgezet in een authentiek beeldmerk, een naam, en een slogan voor je 'personal brand'.

Voor beginnende ZZP'ers, geen ervaring nodig …

  • Workshops zijn te boeken als een in-company training met een team van 4-10 mensen; en ook online.


Studio:  Het Paleis, Langestraat 148, 9712 MH Groningen,      The Netherlands.      T   +31 6 12327055       e-mail:  nicwever@icloud.com